De lente staat voor de deur De tijd staat niet stil! Voor je het weet is het al weer maart en zijn

 
Team     |     Contact

November 2015

Telefoon
+31 314 - 664057
Fax
+31 314 - 664197
E-mail
info@continent-bv.nl
Website
www.continent-bv.nl

image3 IMG_2538

Mooie vooruitzichten

 
2015 nadert alweer zijn einde. Met trots kunnen we zeggen: het was een goed jaar, mede dankzij de oprichting van ons nieuwe bedrijfsonderdeel Continent Services BV.

Zo’n drie maanden geleden zijn mijn collega’s Mike Robben, Bas van de Kamp en René Haastrecht hiermee gestart. 
Hun werk: de montage en het onderhoud van trapliften, in Nederland, België en Duitsland. Wanneer een traplift niet meer nodig is, zorgen zij ook weer voor de demontage en het ophalen ervan. 
Zo zijn we onze klanten nog beter van dienst. 

Een andere mooie ontwikkeling is de bouw van een nieuwe opslagloods van 5.000 m2. We kwamen ruimte tekort en hebben extra grond aangekocht, die nu bouwrijp is. De nieuwe loods krijgt dezelfde opzet als de huidige. Maar dan uitgevoerd met nóg beter materieel. Bovendien is de nieuwe loods straks gemakkelijker toegankelijk voor grotere liften. Als alles volgens plan verloopt, is de nieuwe loods rond februari/maart klaar om in gebruik te nemen. Hiermee begint 2016 meteen al goed. Wij zijn er klaar voor! 
 
Sjoerd Stiksma
Directeur Continent Logistics
 

Stralend weer tijdens Continent ZomerBBQ  

Aan alles komt een einde. Ook aan de fantastische zomer van 2015, die we knallend afsloten met onze jaarlijkse barbecue voor medewerkers. En wat was het leuk! 
Dit was mede te danken aan het verrassingsoptreden van Ronnie Ruysdael, voormalig leadzanger van de Sjonnies. Zijn bijnaam ‘Koning van de Polonaise’ deed hij zeker eer aan! 
Het was fantastisch weer, het eten smaakte heerlijk en de sfeer zat er vanaf het begin al goed in: er werd volop gelachen en gezongen. 
IMG_2431

nonnen

Gonny en Marie-Cecile naar de nonnen van Vught

We willen onze klanten graag zo goed mogelijk van dienst zijn, ook over de grens. Daarom spreken onze medewerkers meerdere talen. Om het team medewerkers dat Frans spreekt uit te breiden, bezochten Gonny Bergevoet (onze financieel administratief medewerker) en Marie-Cecile van Haren (commercieel administratief medewerker) afgelopen voorjaar de ‘nonnen van Vught’. In het taleninstituut Regina Coeli kregen zij twee weken lang intensief Franse les. Met succes: Gonny en Marie-Cécile spreken nu een aardig woordje Frans. Très Bien! 

image1

Lekker druk!

U ziet: we zitten niet stil! Volle loodsen betekent veel werk, dus hebben we ons personeelsbestand uitgebreid. Onze nieuwe collega’s van de loods en ons kantoor leiden alles graag in goede banen. 
Dus heeft u nog een klus? Kom maar op!  

Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Klik hier om u af te melden

 

 Indien u onze nieuwsbrief wilt ontvangen/afmelden stuurt u een email naar sales@continent-bv.nl

Bedrijfsfilm

Bekijk hier onze bedrijfsfilm

Archief 

Nieuwsbrief April 2013

Nieuwsbrief Mei 2013